Wednesday 11 March 2009

Labirintul 2

Pina in acest moment, miercuri-11martie-00:12, ne-au trimis relatari si vor fi alaturi de noi in Labirintul 2 urmatorii dragalashi, in ordinea numerelor de la pantof:

1.Valentina Tina
2.Alexandra Utsy, mama fanilor ei
3.Carla, frate
4.Shteffy, care a stabilit cu aceasta ocazie recordul planetar de cele mai multe cuvinte intr-un subject de mail, EVER :)
5.Razvan Gau,cel mai vedeta licean intervievat de mine
6.G4BYNR1,pasionat cadru al armatei care foloseste DOAR nume de cod. Respect!
7.Angelica Frumusica (ca Jolie gasesti pe toate drumurile)
8.Elena. Madalina. Coman, domnule...care a trimis pe grup si al carei mesaj il voi posta pe blog zilele urmatoare.

Mai asteptam mici adaugiri de la 9.Cora Minodora, 10.Liviu - masca alba si 11.Rxy Thamy care, desi ne-au scris, nu ne-au spus care sunt amintirile lor cele mai frumoase, respectiv cele mai nasparlii.

O mica corectie la termenul-limita fixat de Stefana. Deoarece noi plecam pe 16 din tara, data limita la care puteti ne puteti trimite amintirile si impresiile voastre este duminica, 15 martie, ora 23:00. Astfel incit pina la ora 24 sa putem anunta oficial participantii.

Magic!

P.S. Pentru a putea posta pe blog, trebuie mai intii sa va autentificati. Dati click pe "autentificare" in susul si in dreapta paginii :D

P.S.2 Daca am uitat pe cineva....scuze!

1 comment:

  1. intrebare intrebatoare ;)) de ce "Valentina Tina" ?! adica e una si aceeasi chestiuta... Tina e prescurtarea de la Valentina:D... just curious:P

    ReplyDelete