Tuesday 2 June 2009

La multi ani MOV


Ma intorc in timp si tin sa-mi cer scuze public ca nu am scris despre asta la momentul potrivit. Acum desfac baloanele cu care m-au intampinat ai mei 39 de colegi saptamana trecut in fata BIG-ului. Mi-au scris chestii funny pe ele....chestii de suflet...urari si tot felul de chestii legate de aniversarea mea;;)
Erau toti imbracati in mov si mi-au cantat "La multi ani" in mijlocul strazii:))
Poate n-am avut ocazia sa le multumesc tuturor dar o fac acum...nu stiu de ce. Poate pentru ca acum le simt cel mai mult lipsa...Va multumesc oameni:X

"UN BALON PENTRU UTSY CARE LA INCEPUT M-A SPERIAT PRIN CAT SEMANA CU MINE...
CARLA"

"LA MULTI ANI PENTRU COLEGA MEA DE GRADINITA PE CARE O IUBESC MULT!
STEF"

"PENTRU CEA MAI SCUMPA EDUCATOARE DIN LUME DE LA CEL MAI SCUMP ELEV
LIVIU VIERU"

"IT'S OK TO BE GAY
ADA"

"SA FII IUBITA
SA FII FERICITA
SA FII TU
FLORIS"

"UTSY TE IUBIM CA CA TINE NU GASIM
HELEN"

Am aici forfecuta roz cu care ati taiat pamblica:X
Va iubesc copilasi...VA IUBESC!

1 comment:

  1. a fost si asta tot un fel de colectare de reactii. eu am colectat reactii nu numai de la utsy, ci si de la restul colegilor.

    s-a propus sa ne imbracam in mov. ma asteptam de la reactii aiurea din partea colegilor, daaaaar am fost surprinsa. am fost o gramada de oameni cu chestii mov pe ei. mi s-a parut demonstratia spiritului de echipa intr-un mod suprem.

    din nou am fost surprinsa, de data asta intr-un mod placut, de persoana aia care mi-a raspuns la 'te iubesc' cu 'bine. multumesc la fel'[bebe pt cunoscatori]. ei bine, bebe, care nu a avea haine mov, s-a dus in dimineata aia si si-a cumparat camasa mov. mi s-a parut minunat. din nou, o dovada suprema a sentimentelor.

    ce m-a mai surprins a fost ca oameni care, in aparenta, pareau a fi pe langa echipa stev, au aparut acolo, imbracati in mov, desi poate n-au avut pana atunci niciun fel de tangenta cu utsy sau helen.

    am colectat reactii si de la mine. ma mir cat sunt de sceptica si ce asteptari n-am de la colegii mei.
    imi cer scuze ca v-am subestimat, scumpilor!


    aaah, inca niste reactii si gata. discutam dupa castigarea trofeului cu doi baieti ajunsi mai tarziu in echipa care imi marturiseau ca la inceput ne credeau nebuni. ne-au vazut asa uniti si cu chef de viata si s-au speriat. ceea ce i-a uimit insa pe ei a fost ca au reusit sa se integreze repede in grup si ca, in foarte scurt timp, au devenit si ei nebuni ca noi, si a naibii treaba, le mai si placea.
    e uimitor cat le place oamenilor sa fie nebuni. si mai e uimitor cum am reusit noi sa facem o echipa de 40 de oameni si cum ne zicem toti 'pisi' si cum am luat 'gadgetu'...


    gata.
    va iubesc.

    ReplyDelete