Saturday 25 April 2009

Masti rele purtate chiar printre NOI ?!

Uitandu'ma intamplator pe tabloul de bord am observat un comentariu anonim care astepta sa fie aprobat...un comentariu destul de rautacios din punctul meu de vedere...uhm...ce pot sa'i spun acestui personaj "curajos", care, cu parere de rau, constat ca e unul din NOI...ce daca Adriana are atatea postari pe blog?! ti se pare ca tu ai prea putine sau deloc?! asta nu denota decat implicarea devotata in tot ceea ce a insemnat pt ea, fara de masti, teatrul labirint...sufletul ei senin si cald are multe de impartasit noua celor lipsiti de initiativa...mie mi'a facut placere sa'i citesc cuvintele alese...stii ce cred eu despre tine domnule/domnisoara "Anonymous"?! ca nu esti altceva decat invidios/invidioasa si ca dai dovada de multa lipsa de afectivitate fata nu numai de Adriana, ci fata de noi toti cei care am dat lumina si am conturat aceasta experienta...acel "pf, fara suparare" cred ca nu face altceva decat sa imprastie microbul falsitatii ce'ti macina sufletul si sa'ti ingroase masca pe care o porti pe fata, iar emoticonul :) de la final este expresiv in acest sens...nu stiu de ce am starea asta atat de accentuata de revolta, dar asa ceva nu se face unui membru de echipa...cel putin ar fi trebuit sa te semnezi daca aceasta problema chiar te apasa, ca intr'adevar ar trebui sa'si faca un blog personal...si'apoi la prima experienta labirintica si eu am avut un blog personal in legatura cu acest subiect si am fost sfatuita sa postez si pe acest blog comun...astfel am copiat ceea ce exista acolo si aici...deci Adriana nu face decat sa'si demonstreze devotamentul si placerea pe care le'a resimtit manifestandu'se alaturi de NOI, nu precum dumneata domnule/domnisoara "Anonymous" !

6 comments:

  1. Acesta este motivul pentru care eu am blocat accesul "anonimilor". Nu postez mesaje venite de la aceste persoane nici daca imi aduc laude de la cer la pamant. Acestia sunt oameni fara personalitate, care spun ca fac multe si cum s-a ivit razboiul stau ascunsi mai ceva ca iepurii. Nu-i lua in seama, nu merita nici macar atat.

    ReplyDelete
  2. Buna draga prietena

    uhm...din cate imi spune instinctul nu e vorba despre un anonim oarecare...e tocmai unul dintre NOI, cei ce am vrut sa fabricam bule din vise si credinte...din care sa respiram si sa ne curatam plamanii sufletului de tot si toate...cel putin asa credeam...asa simteam...ca lucram cu suflete...ca le croiam haine albe noi, ca le brodam fluturi, licurici si alte detalii patrunzatoare...

    oricum acel sentiment concentrat de revolta s'a diluat intr'o compatimire fluida...imi ramane doar o intrebare pt acea persoana: ce rost isi gaseste in viata?!trupul are sa i se paleasca intr'un viitor apropiat si ii va revine un morman de tarana, dar sufletul?! ce se va alege de el?! o sa zaca si el intr'un intuneric lanced...?!

    in fine...nici nu cred ca'mi mai pasa...

    ReplyDelete
  3. Marete cuvinte discutate pe langa o simpla postare. Dupa cum stiu, democratia este bazata pe libertatea exprimarii si aceasta libertate a cuvantului ne este garantata. Asa ca eu nu am facut nimic decat sa imi spun parerea. Plus ca acest BLOG este un blog cu si despre teatru labirint. Cel putin mie mi se pare spam ceea ce scrie Adriana acolo. Iar daca draga Valentina, nu stii ce inseamna spam, te invit sa cauti pe google. Pur si simplu, in lumea asta a internetului mai sunt si niste legi nescrise, bazate pe respect.

    ReplyDelete
  4. acele "marete cuvinte" nu se vor a fi decat parte din dorinta mea de a nu exista rautati intre noi, cei din labirint...
    ma bucur ca ti'ai spus parerea, democratia intr'adevar inseamna libertate, dar nu si lasitate...cand ai ceva de spus si vrei sa fii luat in considerare, cu seriozitate, o faci asumandu'ti responsabilitatea...ori cum ai fi vrut sa'ti iau postarea, daca a fost in anonimat?! am luat'o tocmai ca pe o lipsa de "respect"(lucru pe care, spre surprinderea mea, l'ai mentionat)...traiasca democratia cea mai mereu prost inteleasa:)
    cat despre spam...draguta incercare de a ma face sa ma simt inferioara cunostintelor tale...but surprise! it actually didn't work!

    ReplyDelete
  5. awww
    te.ai pus cu valentina:))
    nu e bine :D
    sanatate.pa ;;)

    ReplyDelete
  6. ionut deocamdata nimeni nu s'a pus cu mine...pur si simplu, asa cum am mai spus, totul a fost doar o parere de rau pt ca nu'mi doresc schimburi de "energii negative" intre NOI toti...ci sa fim buni si intelegatori unii cu altii...

    consider ca am spus tot ceea ce am avut de spus, iar pt mine acest subiect este incheiat fara nicio farama de ura sau alte derivate fata de "Anonymous"

    ReplyDelete