Tuesday 14 April 2009

Teatru labirint :X

Teatru labirint. Ce este un teatru labirint? nu stiu sa aiba vreo definitie, dar pot sa va spun ce a insemnat pentru mine toata experienta asta...Am fost unul dintre cei care l-au construit si pot sa spun ca a fost o spatamana unica, inegalabila, spectaculoasa, minunata etc. Nu pot sa descriu in cuvinte ce a insemnat pentru mine. Mi-a placut tot, nu mi-a displacut nimic, mi-am facut o multime de prieteni si mi-e dor de intalnirile in care jucam "hep" sau in care Stefana, Lavinia si Adi ne puneau imaginatia la bataie. Mi-e dor de orele extraordinar de placute pe care le-am petrecut acolo. Mi-e dor de toata experienta si abia astept urmatoarea "rupere de realitate". Mi-e dor chiar si de mirosul de tamaie si de lumina lumanarilor din "biserica" improvizata :)) . Sunt multe lucruri de care mi-e dor si care au avut loc saptamana trecuta da' mi-ar lua prea mult sa le scriu pe toate. Imi pare rau ca s-a terminat, dar imi pare bine ca a avut loc. Teatru labirint? O rupere de realitate, o lume magica, o lume in care orice e posibil, trebuie doar sa iti lasi imaginatia sa prinda aripi. "Hep hep hep boing hep skipdibbydi hep slak am luat-o e-a mea hep phau hep ZBUSH"

3 comments:

  1. alecsandra_blonda14 April 2009 at 22:46

    flotari si genoflexiuni...bai copii mie dor de voooi!

    ReplyDelete
  2. Imi este dor de calmul laviniei,felul cum prezinta ideea...de felul cum isi incheaga imaginatia cu cea a stefanei!sunteti deosebite,frumoase fizic..insa asceasta frumusete ma trimite catre un suflet pur,inocent,multumesc k mi'ati daruit putin din linistea vostra,fie printr'un zambet,o privire!
    Adi,persoana care in viziunea mea poate descoperi raspunsul la orice intrebare!Iti multumesc ca pentru putin timp ai inlocuit un gol din viata mea!

    Suntei persoanele care m'au indrumat indirect catre un alt mod de viata.Imaginatia.
    Viata dincolo de nevoile materiale,dincolo de aparentele ce se interpun cu un strasnic devotament in fata sufletului!Multumesc!

    Ceea ce m'a surprins in mod deosebit....dorinta voastra de a coopera cu noi,niste copii oarecare,ne'ati facut sa ne simtim diferiti,speciali!Modul in care valorificati fiecare minut,de dimineata pana seara,facand asta cu zambetul pe buze si cu o privire calma,care te asigura in permanenta ca totul este bine!

    Nu sunt doar vorbe tastate la intuneric!este sufletul meu pus pe tava!Va multumesc!

    Copiilor,cuzisti,pedagogisti sunteti nijte traznizti,inteligenti,frumosti,speciali!Imi este dor de voi!Pe unii v'am cunoscut altfel decat asa cum va vedeam zilnik,iar altii atat de trasparenti incat se vedea bunatatea si doprinta de comunicare !

    Hep!!!pentru toti!!!

    ReplyDelete
  3. cEi trei nebuni!
    Mihai,ai un calm deosebit,inteligenta se citeste pe fata de copil!
    Bogdan,esti cu adevarat "nebun",modul tau de a te exprima,felul de a fi ,te inveseleste chiar si in cele mai dificile momente!
    Imi aduc aminte,intrand in labirnitul de duminik,in maise-fiind intuneric nu vedeam nimik si ma tot impiedicam de orice, la un moment dat ma lovesc de tine...si a2a oara,a3a oara--la un moment dat am inceput sa rad...la fel si tu{atunci am stiut cine e} radeam cu pofta...multumesc ca m'ai imbratisat in intunerucul care ma speria,si ca m'ai facut sa rad,aveam nevoie!!!!

    ROpo...Roco......oricum esti o persoana,pe care as vrea sa o vad jucand mereu!esti persoana care merita aplauze pentru un zambet!
    Ha!!!;))aici nu conteaza ca nu stii regula,conteaza sa fii in joc!(ultimul hep knd nu reuseai sa intri in ritm)


    Va multumesc si voua pentru ca ati participat si astfel v'am cunoscut....foarte putin dar,cu siguranta o sa mai aud de voi!!!

    HEP!!!

    ReplyDelete