Tuesday 14 April 2009

Poezie,poezie :)


Dragii mei,iata ca a venit momentul in care sa fac publice cele doua poezioare culminante care il ghidau pe spectator in interiorul maizului . Prima e un motto de Lucian Blaga,care suna cam asa :

Opreste trecerea.
Stiu ca unde nu e moarte,nu e nici iubire.
-Si totusi:opreste,Doamne,ceasornicul cu care ne masori
Destramarea.

A doua este ,pur si simplu,imaginatia mea pusa in practica:

Priveste.Totul este atat de frumos...
Si parca ceva te indeamna sa te opresti.
Ai grija,nimeni nu iti vrea binele,
Totul este o enigma,fi cu bagare de seama,
Acest cuvant iti va mai aparea in cale,
O data,de doua ori,tu decizi.
Orice-ar fi,nu te intoarce,
Caci cum ai putea sa te intorci ???
Urmeaza-ti calea.

Asadar ,abia astept sa imi spuneti ce parere aveti despre ele ,mai ales despre cea de a doua poezioara,pe care am compus-o sigura singurica. Pentru mine este foarte important sa imi spuneti ce credeti , asa ca va rog sa va exprimati parerea .Inca o data , multumesc lui Bogdan si lui Ropo pentru ca m-au facut sa ma simt foarte bine ocupandu-se de maiz si construindu-l, practic, din nimic . Adi si Stefana,va multumesc ca ati avut incredere in mine si v-a placut momentul meu . De asemenea,imi cer scuze Stefana ca te-am speriat :)) dar crede-ma ca m-am simtit foarte bine cand ti-am vazut expresia fetei inspaimantata,pentru ca atunci am realizat ca merge frate (vorba Carlei) :)).

NE VEDEM IN IULIE !!!

4 comments:

  1. Totul este frumos dar ne este interzis accesul, printr-o avertizare clara "nimeni nu ne vrea binele " in aceasta lume frumoasa, ametitoare dar inselatoare. Bine transpusa in versuri lumea de care amintesti. Felicitari!

    ReplyDelete
  2. Multumesc enorm Geanina >:D< >:D< >:D< O interpretare superba :),asa ca tine :)>:D< >:D< >:D<

    ReplyDelete
  3. Felicit Asociatia Epsilon III din Bucuresti, pentru meritul de a-i implica pe elevi si profesori intr-un astfel de proiect.

    ReplyDelete
  4. Multumim enorm pentru faptul ca te-ai implicat in acest proiect,atat de important pentru noi,si pentru ca te preocupa tot ceea ce presupune acest proiect. Inca o data iti multumesc din suflet pentru incurajari si pentru ca ma sprijini si iti place felul meu de a scrie si de a fi. Inseamna enorm pentru mine. Pe maine >:D<

    ReplyDelete