Wednesday 29 April 2009

Dragi prieteni,

> eu sunt foarte bine, inca in padure in Irlanda. Multe pasarele care ciripesc in irlandeza, ploaie marunta si reconfortanta, verde. Mai ales ca repetitiile sunt luuungi dar printr-un perete de sticla am acces permanent la peisaj. Studioul e pe un deal. Acu ploua, acu-i soare, cum ii ziceam si Ramonei: vederi la minut. In curind incep spectolele in Dublin, asa ca....emotii. Am auzit ca, mai nou, minotaursii au dat iama prin gunoaie...Felicitari, nu-i nimic, se intimpla si in tarile civilizate. Imi e dor de voi (dar ma bucur ca am sarit actiunea asta)......Teze, alea-alea, apa trece pietrele ramin. Mult succes la emotii, as zice, sa le treceti cu bine (chiar asa, studiati-le - material bun pentru labirint).
Anonimul sa-si decline mai bine identitatea data viitoare, ca nu mai suntem de mult anonimi unii pentru ceilalti. Apoi, poate sa-si posteze democratia si in frunte :)

toate bune!
cu iubire,

1 comment:

  1. Irlanda. Frumoasa tara. Trebuia sa dam iama prin gunoaie, doar ca a fost o zi urata afara si nu am venit decat 6 la intalnirea propusa. Asa ca... putem o sa reprogramam ca sa fii si tu :D Bafta la spectacol si cred ca asteptam cu totii nerabdatori sa ne povestesti cum a fost. Si noua ne este foarte dor de tine si bineinteles si de ceilalti 3+1+2.. uhm 6 :D Pentru spectacole, stii cum se spune 'Break a leg' iar in rest.. numai zile frumoase, iti doresc.

    ReplyDelete