Monday 3 August 2009

In direct de la locul de munca :d

Ati auzit sau poate n-ati auzit, azi, luni, 3 august, am inceput oficial proiectul minunat. Care e proiectul minunat? Pai va spunem noi. Azi, maine si poimaine punem frumusel un panou cu hartii in centrul orasului si rugam oamenii sa scrie ce vor ei, ce le trece prima oara prin minte. Cu ce scop? Cu-n scop social; dupa astea trei zile de panou, facem un mare brainstorming si incercam sa incropim o povestioara din ce au scris oamenii minunati ai orasului minunat Focsani. Dupa ce povestioara e gata, facem iarasi un alt mare brainstorming, atat cat sa reusim sa facem un labirint pe povestea cu pricina. Am vorbit si cu Adi Cigleneanul despre asta si era omul foarte entuziast, dragul de el spread the word si i-o zis si lui Lucian Braneanul, care cica, la fel, o fost in extaz. Acestea fiind spuse, noi ne-am apucat de treaba.
Deocamdata, oamenii implicati sunt dupa cum urmeaza:
Ada
Carla
Diana
Roxana
Nutzu
Utzi
Andreea Matei
Marius
Helen, nu divina, ci mititica
Emma
Liviu
Alexandra Ivan
Cora
Andu si Lori
Lili
o fata frumoasa pe nume Laura Moisa de la CNU si o alta fata frumoasa, Ioana Cozma, CNU

ORICINE vrea sa se implice este primit cu surle si trambite si covoras rosu spre grena, atata timp cat respecta niste reguli in scopul pastrarii unui minim bun simt si a unei bune comunicari in grup.
Ideea e ca incercam sa facem labirintul asta cat mai frumos, cat mai matur si cat mai singuri. Daca ne iese, toata lumea e fericita, asa ca hai sa ne iasa. Il facem pe cont propriu, punem osul la munca. Orice conflict de orice natura, orice problemuta cat de micuta sau maricica va fi discutata in cerculet, cat mai mult brainstorming si cat mai productiv, incercam sa fim cat mai minunati.

E 14:28, noi deja muncim de la 11, oamenii au fost extrem de receptivi, am cules tot felul de cuvinte si fraze geniale sau mai putin geniale, pline de intelepciune din popor, suntem obositi,dar entuziasti, lasati focsanenii sa vina la noi!

De la fata locului au postat Diana, cu virgulele, Ada, cu tastele, Nutzu, cu ironia de rigoare, Marius, sustinere morala, Andreea, plina de indignare.
Va mai asteptam pe la noi!

4 comments:

  1. eu... sunt responsabila cu bagatu' in seama si cu puricii, deocamdata.
    va salut si va respect.

    maine ma alatur si eu curioasei initiative.

    ReplyDelete
  2. ....sunteti estraordinari...hic!...pe cuvintul meu....sa fie intr-un ceas bun (lacrimi pa camasa albastra)...bucuria care-am avut-o azi ....hic!...la primirea vestii pe care este....(sterge basul, se imbrabateaza singur, hic!)

    ReplyDelete
  3. Genial
    Dupa el poptopu!
    Hai sa ne felicitam singuri:X
    Adi, Anca, Lavinia, Ropo, Mihai, Vlad, Stefana, Bogdan....cica ne e dor de voi;))
    Utsy va zice pa si nu se supara ca nu stiti sa scrieti UTSY.

    ReplyDelete
  4. sunt ffrumusel sunt frumusel...

    ReplyDelete