Monday 31 August 2009

...si un pic adio!

:)) pentru ca minotaurii de Focsani au fost gasiti si infrinti in lupta dreapta. Ce este un minotaur? Un mutant genetic, o fiinta umana cu cap de taur....

Sa ma explic: Minos cistiga lupta cu fratii sai si ajunge la conducerea Cretei. Drept multumire si intru confirmare cere zeilor sa-i trimita un taur alb-ca-zapada pentru a-l sacrifica in cinstea lui Poseidon. Frumusetea acestui taur ii fascineaza deopotriva, atit pe Minos cit si pe sotia sa, Pasiphae. Minos se lacomeste si isi incalca promisiunea, hotarind sa pastreze taurul pentru el iar Pasiphae, la rindul ei, se indragosteste de taur si...well...copuleaza cu el dind nastere Minotaurului.

Ce, credeati ca voi sunteti minotaurii de Focsani?! O asemenea descendenta!?!...he-he-he, no freakin way, minotaurii de Focsani sunt ceilalti.
Mergind pe firul Ariadnei si iesind in strada, asa cum ati facut-o voi, ati vazut mai bine cu cine aveti de-a face si ce frumos maninca minotaurii din palma daca va purtati frumos cu ei. Coarnele se transforma instantaneu in instrumente de suflat iar botul se topeste in zimbete recunoscatoare :))

Asadar, ne luam usor-usor la revedere de la minotauri si ne pregatim de povestiri. Avem nevoie de un spatiu mai mare de joaca, asa ca pregatim un site, o colaborare oficiala cu primaria, iar cei mai cuminti si vrednici vor primi premii si mult-cautata notorietate. Pregatiti-va pixurile, telefoanele mobile, camerele video, programele de animatie, aparatele de fotografiat pentru a povesti ce vedeti cu maximum de talent! Cum ar spune un om nervos, "the world is a fucked-up place" dar distractia face toti banii.

Pentru inceput, postati pe blog linkuri. Catre cele mai misto siteuri care exista. Daca e sa avem site, sa fie beton. Asadar, nu conteaza continutul site-ului, vrem sa stim care sunt preferintele voastre referitor la grafica, animatie, culori, interfata, etc. Pe de alta parte, acceptam sa primim deja propuneri de logo, caracter, etc. pentru Povestind Focsanii-ul (cine nu pricepe o iota din ce zic sa o contacteze neintirziat pe Ada, Lavinia, Anca sau ... de ce nu... Carla - ca s-o puna in incurcatura:)) Apropos, Lili, Adriana, Valentina, Andu, Lori, Elenele, everybody*...v-asteptam sa ne pupati.

Pentru cine nu ne-a auzit, labirintul facut fara suzeta si pe care l-am vazut ieri a fost absolut bun si ne-a umplut de o mindrie sora cu fericirea. Nu exista prea multe vorbe sa sustina o astfel de experienta.
_________________________________________
* hai, fratilor, nu fiti copii!... Prin everybody vreau sa zic si Gau, Alexandra, Toni, Mafiotu, Claudita, Angelica si, da, chiar si tu - cel al carui nume nu l-am scris aici din cauza de minti mincate si un pic de delicatete ;;)

1 comment: