Wednesday 30 September 2009

Acuzatul Carla Fotea sa se ridice in picioare...

Carla Fotea, ai fost acuzata de existenta zilei de 1 Octombrie si de transformarea acestei zile intr-una speciala. Cum pledezi? Vinovat de 17 sau nevinovat de 17? Juratii nostri iti aduc acuzatii si propun pedepse dupa cum urmeaza:


DIANA
: La multi ani, don'soara Ciupic! Oricat de minunate ar fi cuvintele, oricat de magic ar fi sensul lor, exista momente in viata cand sunt de prisos, cand nu pot decat sa stinga sublimitatea unui moment. Asa ca, indiferent ce formula as folosi sa-ti urez sanatate, fericire si implinirea dorintelor, tot nu as cuprinde cu adevarat toate lucrurile bune PE CARE ti le doresc tie! Sa ne cresti mare! Te iubim!

ANDREEA MATEI:"now it's time to live your phantasies."


STEFI : Iubi, iti multumesc ca m-ai invatat sintagma PE CARE nu o folosesc prea des! Dar mai ales iti multumesc ca esti tu! La multi ani!

NUTZU : Cel mai frumos ar fi...sa nu te schimbi si sa ramai asa cum te-am cunoscut....si astfel vei ramane..originala in mintea tuturor! Al tau prieten drag...

LAURA : Don'soara Carla Fotea, Pe Care pe dumneavoastra noi va stimam, vrem sa va uram niste La Multi Ani Pe Care sa-i celebrati cat mai frumos si la dumneavoastra trimitem o imbratisare calduroasa si numai urari alese. Speram sa ramaneti neschimbata si sa deveniti cea care va lumina ulterior prostimea, pe sistemul, asa cum zicea si maestrul Ionesco, citez: "Cred ca nimeni nu stie nimic", am incheiat citatul. They could tell right from the beginning that you were a prodigy. Am incercat sa fac aceasta urare cat mai alambicata cu putinta (si usor agramata, just for the fun of it). Cu stima, Laura Moisa, respectiv Vlad Mihu (knock knock).

ROXANA : La multi ani, Carla cu „F” si Fotea cu „K”! Ai fost, esti si vei fi o persoana deosebita pentru mine si pentru restul nebunilor, te vom iubi si vom fi alaturi de tine orice ar fi. Un calduros 'La multi ani' si fie ca orice dorinta sa ti se indeplineasca. LA MULT ANI din nou, pui mic!

IRIS : You'll be my IUBI forever!

TONI : O personalitate imbinata cu o complexitate destul de rara, ea, Carla, va fi si este intotdeauna omul cu un gand bun, un zambet, o imbratisare la nevoie, omul care va sti sa razbata indiferent de situatie, a true friend in adevaratul sens al cuvantului. La mooltzi ani si sa fii sanatoasa!

UTSY : Ca sa-mi scot originalitatea in evidenta,nu o sa folosesc PE CARE(chiar daca am facut-o deja)ca sa-ti amintesc cat de speciala esti.
Nu am mai stat niciodata doua ore ca sa formulez o urare.Esti dificila, pisi.Esti dificila si esti naspa.esti naspa si esti diplomata.Esti diplomata si esti sincera.Esti sincera si iubesti.Iubesti si te iubim,Carlita!(dar sa nu crezi ca asta este motivul ).La multi ani, mai femeie!

LIVIU : Foaie verde musuroi ,
Hai ahoi ,ahoi ,ahoi
Neuron cu mic cu mare
Adunatu-sa-n sedinta
Ca sa iti faca o urare
De sa stie orice fiinta

Ca tu esti frumoasa tare
Ca ai boala pe “PE CARE”
Ca pui de glumite naspa
De sa uita toti ca broasca

C-ai privire “Scooby Doo”
Ca la porno tu spui “NU


Si ca esti intelectuala
De ii bagi pe toti in boala.

Ce mintea o scapat la ceas de seara
Sper ca nu te suparara
Si acum un basti pe geam
HAI HAI HUI SI

LA MULTI ANI!!!

EMMA :Un boboc ce abia infloreste, deja raspandeste caldura,dragoste si prietenie.Minunata noastra Carla,La Multi Ani!multa fericire, implinire si cat mai multa dragoste.
CARMEN ION :Imbratisari cu tot dragul, pentru o fata nespus de draga!

HELEN :Imi plimb gegetele(vorba unui roman transpirat de parca ar fi un soarece scos din apa)pe tastatura si incerc a scrie ceva.Mai am timp,inca mai sunt trei sferturi de ora pana la ziua cea mare,cand minunata noastra,Carla si-a luat un zmeu si s-a hotarat sa vina pe Pamant:)).Vreau sa-ti spun ca ma bucur foarte mult ca te cunosc,pisi(,sincer tot respectul si admiratia din partea mea:jos palaria),si ca pe lista aia de oameni carora tu le-ai spus te iubesc in ziua aia in Casa de Cultura am fost si eu.Te iubesc mult veverito si sa te ajute Doamne Doamne sa ai tot ce iti doresti,sa ti se implineasca si cea mai mica dorinta,sa ai parte de cei mai buni prieteni si sa ne incanti de acum incolo cu minunata ta prezenta inca 10000000000000 ani(fara numar fara numar).Iti trimit o imbratisare mare,foarte foarte calda si un pup foarte foarte zgomotos.

La multi ani pisi!

Pentru Carla,PE CARE o iubesc, de la helen,aia mica.



ADRIAN CIGLENEAN : Lack of privacy does not equal lack of sanctity. Most of humanity's most sacred rituals are performed in public. Te iubesc, Carla! Sunt la o filmare si-am extras asta dintr-o carte.
MARIUCA : Take it easy, keep it greasy and be forever young.
LAVINIA : Pastreaza-ti cu tine dorinta de-a zburda si a-mbratisa, chiar si metaforic, oamenii. Copila din tine se va dizolva, dar tu sa n-o uiti de-a-ntregul. 'pe care' sidefii!
STEFANA :Carla, Carla, sa fim sclipitori si sa luminam in jur. Promiti?
ANDRADA : Un singur lucru este fericirea, si acesta nu poate fi descris de niciunul din noi. A straluci nu e o actiune, o atributie. Stralucirea este dovada dragostei, dorintei si a muncii tale. Numai tu o poti avea, fiindca ea este unica pt fiecare dintre noi, dar de multe ori nu iti dai seama de acel moment in care... chiar tu ai fost o mica stea. La multi ani, copil drag, sa fii mereu cu zambetul pe buze si inconjurata de prieteni.
BYA : Iti urez o aniversare de 17 ani cu parfum de portocale. La multi ani!
ALEX IVAN :Micuta mea Carla…nu te grabi sa imbatranesti pt ca avem nevoie de tine si glumitele tale “naspa”…Te iubim o gramada maaaaare maaaaare de toooot!
LILI : Carlaaaaaaa, sper sa nu te pierzi in lucruri inutile si sa privesti imaginea in ansamblu, sa te bucuri de viata. Detaliile incurca. Multi ani fericiti! Imbratisare mare!
DORA Joi 1 octombrie 2009


- Ziua Internationala a Persoanelor în Vârsta- (Ei, ca sa vezi!)




Este ziua 274 a anului




Soarele

Rasare la 7:13

Apune la 18:56




Luna

Rasare la 17:29

Apune la 4:07




Aaaah, finally:

Iata pozele pe care(!) le caut de aproape 2 ore.



La multi ani, "scarmazel"! De mica aveai potential, eha!










GAUREL : Carla, incercand..sa nu fac nici o greseala de ortografie...k de pronuntzare sigur nu fac k am norocul ca scriu....poate asa scap d o bataie suplimentara, iti urez cea mai sincera si calduroasa si iubitoare urare care exista LA MULTI ANI siameza mea iubita sa ai parte de tot ce vrei tu..si sa nu duci niciodata lipsa de nimic sa fii iubita...de toti...ca de mine esti pana peste cap si sa fii de dimineatza pana seara ..toata un zambet te iubes mult, pisi!!!


ADA: E randul meu... si-ti spun ca esti cheala... si ca ai chelia asta deja de 17 ani... si ne tot chelim una pe alta de vreo 3 ani... Tii minte cand m-am asezat intr-a9a langa tine? Stiam ca nu ma placi, in momentul ala targetul meu era sa fim best friends... Dup-aia am renuntat, am uitat... N-am habar... Chestia e ca targetu cu pricina n-a vrut sa renunte la noi... D'asta zic... 15, 16, 17... What difference does it make? Youre stuck with me, moron dearest! Sa fii fericita... Im gonna kick ur ass if ur not! I LOVE YOU, MORON!.... Oh, mama te pupa, Ronna te saluta, prietenul tau secret te ia in brate si nu-ti mai da drumul.


SENTINTA: Esti pedepsita sa ramai cu noi in labirint pentru tot restl vietii tale!



2 comments:

  1. va iubesc, ma.
    acum cineva sa vina sa-mi stearga mucii si lacrimile...

    multumesc.
    multumesc.
    multumesc.
    multumesc.
    multumesc.
    multumesc.
    multumesc.

    va iubesc.

    ReplyDelete
  2. iti voi sterge eu mucii si lacrimile carla:))la multi ani!si acum un clasic tuuu si cu mamaaa taaaaa:*:*:love you coita:*:*:

    ReplyDelete