Sunday 31 May 2009

urme de labirint pe piele

am urme de labirint pe piele.
in jurul incheieturii de la mana stanga am bratara pe care floris mi-a legat-o in acea duminica memorabila. si sub bratara e o urma alba pe piele ca rezultat al faptului ca acolo nu m-am bronzat. poate ca n-are relevanta sau poate ca nu e important, dar mie mi se pare frumos. e cel mai frumos si cel mai special fel in care as fi putut sa ma bronzez. mi se pare ca e un fel de exteriorizare a urmei lasate de labirint pe dinauntru. (pacat ca nu e permanenta.)

cine mai are urme de labirint?

5 comments:

  1. urme de labirint:)) haha mai cunosc eu pe cnv cu o julitura la mana:P..care dateaza de atunci.

    ReplyDelete
  2. da... eu :D nu ma asteptam sa ramana, dar e singura julitura de care ma bucur ca a ramas... imi imaginez la 60 de ani: "asta .. e de la teatru labirint :> "

    ReplyDelete
  3. daca ati sti cat de dor imi e de voi...de toti...de noi.si vreau sa ii felicit pe cei de la Peda,care au fost formidabili la Stev.eram sigura ca vor castiga de cand am fost la una din repetitii.poate n-ar trebui sa zic asta,dar eu nici nu i-am vazut pe ceilalti(ma refer si la Cuza)pt a-mi da seama ca voi chiar stiti ce faceti!si cred ca toti sunteti parte a trofeului pe care l-ati castigat(ma bucur si ca nu l-ati tuns totusi pe Claudiu:D).Va felicit si va imbratisez astfel pe toti>:D<.
    Chiar daca nu am zis nimic pana acum am intrat foarte des pe blog si am citit tot...si am ramas impresionata de modul cum a perceput fiecare experienta labirintului...
    Tot ce pot sa spun este ca vreau sa fac parte din nou din trupa si sa cladim impreuna noi povesti.Vreau noi amintiri,noi poze,noi sentimente,imbratisari,zambete si lacrimi...Mi-e dor de o noua poveste.Si abia astept chiar si numai sa ne vedem iar impreuna>:D<.
    -yza-

    ReplyDelete
  4. iti multumesc pt ca ai fost alaturi de noi>:D<...si pt ca ai venit si la premiera:d
    sincer abia astept clipa cand ne.om vedea si o'm povesti tot ce.am facut in perioadata asta de pauza dintre labirinte;;)
    te salut!

    ReplyDelete