Wednesday 4 November 2009

Dragi tovarasi,

in premiera pentru dumneavoastra, am sters o postare de pe blog! E vorba despre un mesaj trimis de Liviu aka ultimul trubadur romantic in data de 3 noiembrie; in acest mesaj Liviu isi exprima dezgustul (justificat, nu zic nu) vis-a-vis de clasa politica din Romania.
Dupa un scurt proces de constiinta am hotarat, totusi, sa nu gazduim luari de pozitie si parti pris-uri politice pe acest blog,cel putin pe perioada desfasurarii alegerilor.

Adresez scuze trubadurului :) si-l rog sa nu priveasca aceasta decizie ca pe un afront personal!

1 comment:

  1. Da,scuze pentru postare,initial am vrut sa postez numai la mine pe blog insa cand am dat postare am observat ca era pe acest blog,am vrut sa sterg insa melodiile aveau un caracter interesant si un mesaj ce mie cel putin mi-a dat fiori.Am dorit sa marchez altfel reinceperea mea de scrie pe blog,caci imi place si imi e dor sa scriu,insa momentul in care m-am apucat a fost unul in care urmaream emisiuni cu caracter politic pus (ca de obicei) in paralel cu dezastrul social...M-am exprimat.Atat!:)Nici o suparare,sper ca nu am deranjat eu.Parafrazand un prieten drag ->"O zi cu soare!"

    ReplyDelete