Sunday 11 April 2010

Feedback

In primul rand vreau sa va felicit pe batranii labirintului si pe pe cei tineri, m-am distrat de minune azi si ii inteleg pe cei care au venit mai nou cum e sa treci prin prin cateva dificultati. In al doilea rand vreau sa imi permit sa fiu si putin critica si sa va zic ce mi s-a parut mie in neregula.

Si sa incep...cu inceputul bineinteles.

Am inceput printr-un sondaj...foarte tare. Fetele au stiut sa se implice (era si rusinos sa nu...ca doar sunt fosilele labirintului). Mi-a pl seriozitatea celor 3, pana intr-un punct in care nici eu sa fi fost in locul lor nu ma abtineam. Mi-a mai placut faptul ca "ne certam" si nici ele nici eu nu ne lasam mai prejos, foarte tare. Apoi sontajul a luat sfarsit. Mi s-a spus sa merg in parcul Balcescu. Zis si facut.

Momentul din statia de autobuz:
M-am distrat copios cand le-am zis ca eu defapt caut pe domnul "Lupu"(evident o nascocire a img mele). Am inceput sa merg pe la fiecare in parte intreband daca este sau nu domnul Lupu; pana cand "tipul smecher" raspunde "mda...eu sunt, si ce?". Pe urma mi s-a spus ca este un copil rau, un delicvent foarte nepoliticos. Am cooperat ca la carte, le-am dat dreptate si am fost preluata de Nichita care m-a condus putin mai departe de statie si mi-a spus sa merg spre Balcescu.

BAD PART: prea multi oameni, cei care nu stiu de chestia asta cu teatru labirint s-ar simti amenintati etc etc. Trebuiau sa faca si ceilalti care mai erau ceva; aveam impresia ca fete, nush, vor face si ele ceva, vor incerca sa imi arate sarmul lor, ma vor asalta sau...ceva anume. In rest, totul ok.

Momentul copiilor cercetasi:
Foarte voiosi si plini de viata, ei sunt excursionisti din Bucuresti. Mi-a placut ca s-au prezentat toti si mi-a mai placut fata dezamagita a Simonicai care se oftica de inexistenta Mc-ului sau a unui cinematograf. Nu-i prb... am incurajat-o si i-am zis ca exista un restaurant unde poate manca pe saturate si e foarte tare frate. Mariuca a fost fenomenala cum manca o felie de cozonac si nervoasa dom'le ca vrea pizza...s-a saturat de cozo.
Nu am ce comenta aici, mi-a placut fericirea din ei si chiar m-au facut mai happy :D.

Momentul "stau pe banca"(n-am gasit ceva mai incitant):
Buuuun...deci acum vine cineva si ma ia, ma aseaza pe banca si imi da in fata o hartie, o carioca si ma pune sa fac patru linii fara sa iau carioca de pe foaie (erau 9 puncte si toate trebuiau unite prin 4 linii). Am ras, am comunicat...foarte bine a facut ca a vb, ma asteptam sa nu imi vorbeasca:)). Apoi ma leaga la ochi si imi vad de drum.
BAD PART: Ma asteptam ca pe foaie sa ma lase sa imi exprim eu sentimentul pe care il am sau... sa imi spuna ca "uite ce natura frumoasa este...ar fi minunat sa reproduci peisajul" sau makr sa scriu ce simt in momentul de fata. (Nu-i prb...eu am desenat centrul universului pe foaie :)))

Momentul zdranga-zdranga:
Legata la ochi fiind, o alta persoana ma indruma pintr-un zdranganit. Mai merg cativa pasi si cineva ma da cu un fel de crema e maini(cred ca era crema antibacteriana)si imi indica sa bag mana intr-un saculet, care continea scoici. Mai merg ce mai merg, apoi trebuie sa am mare grija pentru ca ma tin de o sfoara care ma conduce spre locul potrivit(mi-a placut ca mergeam pe pamant si in mintea mea am creat o scena, cum ca as fi pe plaja: scoica+ briza+ "nisip"= plaja). Eh..si de acolo ma ia un alt personaj.
BAD PART: Aveti maaaare grija pe viitor sa nu mai dea careva cu capul de crengi :)).

Momentul "lumea cunostintelor":
Un baiat ma avertizeaza ca intru intr-o lume a cunostintelor pe care inca nu le dobandesc. Ma duce la monumentul lui Balcescu si ma pune sa dibuiesc cu degetele pe marmura aia si sa ghicesc anul nasterii. Foarte tare faza asta (si ca sa ma laud...am ghicit:))). Pe urma ma duce la o cantareatzo/dansatoare si ma ia la topait. Mi-a placut la nebunie sa dansez cu persoana respectiva:)). Apoi sunt bagata intr-o masina.
Nu am ce comenta aici...asa ca sa trecem mai departe.

Momentul "Pedagogic-maze":
Intai de toate mi-a placut prajiturica pe care am papat o ...si m-am distrat copios pe seama unei babutze(nush ce era) care tot incerca sa o convinga pe Carmen ca face ea magie sau ceva de genu =)) criminal. Continuam drumul, mi se pun intrebari si apoi ajung pe Peda. De acolo vine Alexandra imbracata in negru (foarte elegant de altfel), dar nu vorbea. Am incercat eu sa o fac sa vb, dar nuuuuu, nicio sansa. Sunt preluata de Helen(mica), imbracata foarte elegant (costumatia sigur e de la teatru :))) si ii admiram frumusetea si ma duce in uimitorul maxe (cu siguranta e mana lui Bogdan, bv bai). Maze-ul a fost foarte ok. Am vazut un filmulet cu vechiul Focsani, m-am intalnit cu un domn care mi-a spus sa uit de trecut (foarte tare Gabau si foarte implicat+ serios). Eh si utie asa ajung in lumea ziarelor (nu m am prea prins ce e momentul ala). Next step lumea modei:))...criminal. Le multumesc fetelor pt micul tur in "fashion world" si pt machiaj. Apoi Iris... femeie ai fost criminala, in special cand ti-ai dat palme. Ai jucat bine de tot.
Si s-a termiant maze-ul si labirintul cu Alex care ma conduce spre iesire.
BAD PART: Ma asteptam ca la Vali sa fie cateva ziare sau img din vechiul Focsani si cateva din zilele noastre. Si Alex la sf sa fi zis ceva cum ar fi "acum depinde de tine cum vrei sa vezi Focsani-ul" sau ceva in genul.

BIG PRB IN GENERAL: Where is the love maaan? Where are my happy people? Nu mai fiti tristi, vroiam nebunie mare oamenii mai vioi...adica c'mon happy people show me your craziness. Oricum in afara de toate astea, va felicit si doresc ca in vara cand voi fi si eu sa imi arati vechiul spirit de labirint. LET'S DO IT RIGHT THIS TIME ;)

Sinceri pupici si hugguri
"Vasilica(cu inimioara pe i) Trompetzica" :))

2 comments:

  1. vai.cine e vasilica? (pe sistemul cn e Laura)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete