Friday 26 March 2010

Ante Scriptum

Saptamina de lucru la labirint va cuprinde si o sectiune de training (jocuri si exercitii creative) precum si o scurta sesiune de introducere intr-o noua tehnica de teatru comunitar - teatrul forum.

4 comments:

  1. În colţul de vânt şi zbor de rândunele e un murmur continuu: Let's just do it!

    ReplyDelete
  2. Mda...se tine cont minunat de parerile majoritatii...Capriciile trebuiesc asadar intotdeauna satisfacute indiferent de consecinta ca multi nu pot participa.Din pacate multi din noi vom rata notiuni interesante si importante nu numai despre labirint ci si despre teatru forum...Pacat este ca desi s-ar putea ca de obicei spune ca s-ar putea repeta in vara...Ele nu o sa fie nicicand la fel...Distractie placuta tuturor.Eu si poate nu numai raman cu un gust amar dupa deciziile individualiste care se iau...Cu regret ca s-ar putea sa nu pot participa iar daca voi reusi intr-un final vor lipsi atat de multi...O zi minunata.

    ReplyDelete
  3. in masura in care sunt relevante, notiunile se vor repeta si in vara. Altfel, dorim sa continuam ceea ce am inceput in Focsani si dupa ce absolventii vor fi plecat de acolo catre facultate...De aceea, am decis sa folosim aceasta ocazie pentru a mari grupul si a da ocazia sa lucreze celor care nu au Bac. Mie mi se pare ca reactia ta este individualista, nu decizia noastra :). Toate bune.

    ReplyDelete
  4. Da,este intrucatva.Nu sunt avocatul nimanui insa vorbesc si in numele celorlalti cu bac.Asta e ,nu am vrut sa supar pe nimeni.Mi-e dor de voi si mi-e ciuda totodata ca nu sunt sigur pe participarea mea.E Paste Dumnezeule...Plus ca iar se va suprapune STEV-ul cu acest labirint,si multi din stev de aici,daca nu chiar toti vor de asemeni sa vina insa e foarte mult de lucru si aici.In fine...Voi incerca sa vin si eu in limita posibilitatilor.Scuze daca am deranjat...simt ca am nevoie de voi si de ceea ce inseamna labirintul in esenta lui si mi-e ciuda ca e in fata mea si nu il pot atinge.O seara minunata.

    ReplyDelete