Wednesday 2 December 2009

Primiti cu "hand-made"-ul?

Prieteni,
dupa o lunga si nemeritata pauza, o echipa Epsilon III descinde din nou in sinul dumneavoastra. Este vorba despre Anca Ricu, Eliza, Corina, Nichita, Minuunu, Minudoi, Sandr(in)a, Maria, eu si Lucian. Fete noi, minute proaspete ;;)

Venim sa va vedem si sa mai povestim un pic Focsaniul si sa ne intilnim cu niste copii de la ElenaDoamna. Surdo-muti. Hipoacuzici. Vom ajunge vineri dimineata spre prinz iar la ora 15:00 vom incepe un workshop de lucruri facute de mina (podoabe, origami, papusi, etc.) care va dura pina la 18:00. Acelasi lucru il vom face si simbata dimineata intre 10:00 si 13:00. Cine este liber si are bucurie si curiozitate e invitat calduros sa fie alaturi de noi :)

Ciao!

7 comments:

  1. it sounds marvelously deliciously great:) as i'm all time available for all kind of stuff and all kind of new persons ... did that sound dirty too?! if so ... let it be:P

    ReplyDelete
  2. Daaaa, sa ne jucam cu umbre si culori, cu realitati si aparente...

    ReplyDelete
  3. O singura modificare: nu exista Minuunu si Minudoi. Eu stiu doar de Minu si Elena (Lu). Adi, te invit cat de curand la o discutie despre gemeni.
    Seara cu multa inspiratie si abia astept sa ne cunoastem ;)

    ReplyDelete
  4. Domnule Ciglenean & comp., daca aveti bunavointa, va rugam sa comunicati publicului coordonatele exacte ala vederii si revederii noastre. Cat mai de curand, daca s-ar putea. In caz contrar, maine la orele diminetii, veti fi asaltat, domnule Ciglenean, de apelurile noastre cele fara de sfarsit.

    Prin prezenta mai confirmam, daca nu era deja de la sine inteles, prezenta noastra (respectiv a mea si domnisoarei Mocanu Alexandra, cunoscuta si ca Ada).

    De asemenea, am dori sa aruncam o intrebare:
    Se mai pot introduce in sistem oameni noi si frumosi?

    Asteptam cat mai de curand raspunsuri la intrebarile noastre si asteptam cu sufletul in gura sa va vedem.

    Cu dragoste si entuziasm,
    Carla.

    ReplyDelete
  5. a, ce bine. puteti veni la orice ora. eu sunt in carantina, deci libera sa va stau la dispozitie ^_^

    ReplyDelete
  6. Ajungem in Focsani pe la 12:30, toata trupa
    Apoi pe seara, pe la 18:30, am putea sa ne vedem. La nesquick, e ok?

    ReplyDelete
  7. Eu sunt trista... adica eu chiar voiam sa fac hand-madeuri pentru copiii cu handicap, adica...EU CHIAR VOIAM ASTA! dar mama mea m-a oprit sa vin vineri ca vezi Doamne - scoala si sambata trebuia sa plec si ... sunt trista....

    A! si mai sunt trista ca am facut o boacana si... is restrictionata... asa ca nu prea as mai putea sa ma mai vad cu voi la cafea...


    si cam asta ar fi povestea supararii mele, drama mea, suferinta care imi curge prin sange. amin!

    ReplyDelete