Friday 20 November 2009

Se cauta casa de copii...

...in Focsani, pentru a veni acolo si impreuna cu voi si cu copiii in cauza sa ne jucam vreo doua zile, sa zicem 4 si 5 ori 5 si 6 decembrie. adica sa facem jucarii, jocuri, prostioare. Am vorbit deja cu Carmen si cu Ada si cu Cora...daca aveti vreo idee, relatie, sugestie, va rugam, sariti! Love.

9 comments:

  1. Maine merg sa ma interesez. Voi posta niste idei dupa.

    ReplyDelete
  2. Dumitresti, Paunesti, Odobesti, Elena Doamna (dar e mai complicat aici, ca-s surdo-muti). Mai stie mama. Mai cercetez.

    Centru de Plasament Alina
    Strada Cuza-Voda 46, Focsani
    0237.221l.051

    ReplyDelete
  3. Cei de la Elena Doamna ii implica pe cei mici in proiecte teatrale. Mi se pare draguta chestia asta. Mai e un centru cu copii rromi...

    ReplyDelete
  4. foarte interesante ambele variante, utsy.....cum facem? poti sa initiezi un contact, ceva?

    ReplyDelete
  5. am mai gasit niste locuinte pentru copii cu nevoi speciale. Maine am sedinta la primarie, o sa intreb de niste numere de telefon.

    ReplyDelete
  6. 0237/230789 Toader Ghetu de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Vrancea. El da informatii despre toate centrele dn Focsani.
    De modulele familiale Johnny England 3, Ana & Dany si Cuore se ocupa o doamna pe nume Paraschivescu Mihaela pe care o gasesti la numarul de telefon: 0237-675434.

    ReplyDelete
  7. hei, am tot asteptat vesti despre centrul pentru copii romi... in lipsa lor, votul echipei de facut jucarii de aici a fost pentru centrul Elena Doamna, cel cu surdo-muti (hipoacuzici, adica)... cum e, suna rezonabil - chiar daca e 'mai complicat'.. ?

    ReplyDelete
  8. Dupa intilnirea din Vulcanescu de azi am vorbit cu Carmen despre posibilitatea de a lucra cu copiii hipo-acuzici. Carmen a spus ca revine cu un raspuns miine in jurul orei 2, dupa ce va fi fost vorbit cu cineva de la Elena Doamna. De principiu am vorbit si cu mama pentru vineri si simbata noapte si cred ca vom reusi sa cazam acolo 8 oameni...poate chiar 10, vedem la fata locului. In functie de raspunsul dat de Carmen vom putea sa-i anuntam si pe imblinzitorii de minotaursi de venirea noastra incolo. Eu nu pot veni joi; voi ajunge vineri, cu masina, impreuna cu inca 4 dintre noi.

    ReplyDelete