Sunday 11 April 2010

Extra news

Dupa cum a spus si Diana, ne pare rau daca va simtiti jigniti sau ceva de genul, nu e cu intentie rea. Scopul e ca data viitoare sa reparam greselile facute si sa le umplem cu ceva mai interesant. Stim foarte bine prin ce ati trecut si nu va faceti griji ca la fiecare labirint au fost pareri pro si contra. Asa ca, fara suparare la ceea ce am postat. Acum sa nu va vad cu fetele triste pentru ca v-ati descurcat mai bine decat ma asteptam.

Labirintistii mai vechi/ cei care ma cunosc, imi este foarte dor de voi, de zbantzuiala de jocuri de TOT, ABSOLUT TOT si va promit ca la vara nu scapati de mine si de cei care sunt acum a 12-a. WE'LL BE BACK!

va iubesc mult mult mult de tot si astept cu nerabdare revederea fosilelor :)).

P.S: Pisi mic(stie el care) nu te mai bosumfla, be happy ca nu se prabuseste cerul pe tine. Au fost cativa oameni naspa...eh si ce? Da-i in colo, daca nu stiu sa aprecieze munca altora sa fie sanatosi. La vara sa stii ca nu te las o secunda sa fii trista. Sisule... pofta mare ca stiu cat de mult ti-a fost foame..la restul numai bine...siii.... si pe voi va iubesc bai tampitii mei

Ah siii... daca am scris ceva gresit pe ici pe colo,sry, my bad :))(stiu ca sunteti obisnuiti cu greselile mele).

1000000000 KISSES AND HUGS :*

No comments:

Post a Comment